kaloPasha1
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΜΠΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

16 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

2ήμερη εκδρομή με διαμονή

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN 5 * ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Κυριακή Πάσχα 16 Απριλίου - ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΘΕΣ/ΚΗ (520 ΧΛΜ)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αναχώρηση 07.00 το πρωί από Πειραιά και 07.20 από Σύνταγμα. Μέσω της Εθνικής οδού θα κατευθυνθούμε προς Λαμία, όπου θα κάνουμε την πρώτη σύντομη στάση μας. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση τα Τέμπη όπου θα κάνουμε σύντομη στάση για να προσκυνήσουμε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για τον Παλιό Παντελεήμονα, έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου σε υψόμετρο 500 μέτρων. Εδώ θα κάνουμε τη βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια του και θα απολαύσουμε το μεσημεριανό πασχαλινό μας γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για την συμπρωτεύουσα, το στολίδι του Θερμαϊκού την όμορφη Θεσσαλονίκη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε το βράδυ να κάνετε τη βόλτα σας στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην παραλιακή ζώνη της πόλης ή να περιτριγυρίσετε στα Λαδάδικα. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα 17 Απριλίου - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ (520 ΧΛΜ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Άνω Πόλη αφού πρώτα προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο, τον πολιούχο της πόλης. Στα Κάστρα της Άνω Πόλης, μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα και να πάρετε μαζί σας την πιο όμορφη εικόνα της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Αναχώρηση και άφιξη στην Κατερίνη όπου στην παραλιακή της ζώνη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε και να γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας θαλασσινούς και όχι μόνο μεζέδες. Ακολούθως αναχώρηση για Αθήνα/Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 85 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 25 €

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ, ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ: 75 €

Η παραπάνω τιμή ισχύει για πληρωμή με μετρητά ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Για πληρωμή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση της προμήθειας της τράπεζας.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μετακινήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο και πεπειραμένο οδηγό
  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN (5*) στη Θεσσαλονίκη
  • Ημιδιατροφή (πρωϊνό, πασχαλινό γεύμα)
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης
  • ΦΠΑ

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές με προκαταβολή 40€/άτομο και εξόφληση έως 10/4.

Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, ύστερα από επιλογή οδηγού/αρχηγού χωρίς να παραληφθεί κάτι και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών. Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν δύναται η επίσκεψη σε κάποια από τις περιοχές του προγράμματος, θα προστεθεί στο πρόγραμμα άλλη περιοχή επίσκεψης ή θα παραταθεί ο χρόνος παραμονής σε κάποια από τις ήδη προγραμματισμένες επισκέψεις. Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων του τουριστικού γραφείου, η οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις καιρικές ή άλλες συνθήκες που θα επικρατούν χωρίς κάποια αξίωση από τον συμμετέχοντα. Η όποια χρονική καθυστέρηση στο πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, αυξημένη κίνηση οδών, έλεγχοι κατά τη διαδρομή κλπ) ή προέρχονται από τρίτους δεν επιφέρει καμία υποχρέωση του διοργανωτή έναντι του ταξιδιώτη. Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης των εκδρομέων όπως και οι ώρες ορίζονται από τον διοργανωτή και μπορεί να αλλάξουν εάν κριθεί αναγκαίο χωρίς κάποια αξίωση από τον συμμετέχοντα.