unnamed

ΤΕΜΠΗ - ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Ι. Μ. ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (ΕΟΡΤΗ) - ΒΟΛΟΣ

15 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

3ήμερη εκδρομή με διαμονή

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ POSEIDON PALACE 5 * ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ Ι.Χ. ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ !

 

Μ. Σάββατο 15 Απριλίου - ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ-ΤΕΜΠΗ-ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ (450 χλμ)

Αναχώρηση 07.00 το πρωί από Πειραιά και 07.20 από Σύνταγμα. Μέσω της Εθνικής οδού θα κατευθυνθούμε προς Λαμία, όπου θα κάνουμε την πρώτη σύντομη στάση μας. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση τα Τέμπη όπου θα κάνουμε στάση για να προσκυνήσουμε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για τον Παλιό Παντελεήμονα, έναν παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου σε υψόμετρο 500 μέτρων. Εδώ θα κάνουμε τη βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια του και θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Άφιξη στη Λεπτοκαρυά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι το βράδυ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία σε Ναό της περιοχής και στη συνέχεια θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με πατροπαράδοτα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

 

 

Κυριακή Πάσχα 16 Απριλίου - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τις παροχές του ξενοδοχείου και να περιηγηθούμε στις εγκαταστάσεις του. Το πασχαλινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, κέρασμα περίπου στις 11.30 π.μ. με κρασί ή τσίπουρο και διάφορους μεζέδες. Εάν ο καιρός το επιτρέψει θα υπάρχει ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια το μεσημεριανό γεύμα σερβιριζόμενο με παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική (κλαρίνα). Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα 17 Απριλίου - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - Ι. Μ. ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ ΠΥΡΓΕΤΟΥ - ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ (460 χλμ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για να επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της περιοχής της Λάρισας, την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στην περιοχή Πυργετού η οποία πανηγυρίζει την Τρίτη του Πάσχα (μνήμη των Αγίων Πατέρων). Στο Καθολικό των Αγίων Πατέρων φυλάσσεται τεμάχιο του λειψάνου του Αγίου Ραφαήλ. Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για την πόλη του Βόλου, όπου θα μπορέσουμε να έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και μεσημεριανό γεύμα. Ακολούθως αναχώρηση για Αθήνα/Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 150 €

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 190 €

1ο ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ, 1ο ΠΑΙΔΙ 7-12 ΕΤΩΝ: 75€, 2ο ΠΑΙΔΙ 7-12 ΕΤΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ

Η παραπάνω τιμή ισχύει για πληρωμή με μετρητά ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Για πληρωμή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση της προμήθειας της τράπεζας.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μετακινήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο και πεπειραμένο οδηγό
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDONPALACE (5*) στη Λεπτοκαρυά
  • Ημιδιατροφή (πρωϊνά, αναστάσιμο δείπνο, πασχαλινό κέρασμα, πασχαλινό γεύμα)
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης
  • ΦΠΑ

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές με προκαταβολή 50€/άτομο και εξόφληση έως 10/4.

Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, ύστερα από επιλογή οδηγού/αρχηγού χωρίς να παραληφθεί κάτι και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών. Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν δύναται η επίσκεψη σε κάποια από τις περιοχές του προγράμματος, θα προστεθεί στο πρόγραμμα άλλη περιοχή επίσκεψης ή θα παραταθεί ο χρόνος παραμονής σε κάποια από τις ήδη προγραμματισμένες επισκέψεις. Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων του τουριστικού γραφείου, η οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις καιρικές ή άλλες συνθήκες που θα επικρατούν χωρίς κάποια αξίωση από τον συμμετέχοντα. Η όποια χρονική καθυστέρηση στο πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, αυξημένη κίνηση οδών, έλεγχοι κατά τη διαδρομή κλπ) ή προέρχονται από τρίτους δεν επιφέρει καμία υποχρέωση του διοργανωτή έναντι του ταξιδιώτη. Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης των εκδρομέων όπως και οι ώρες ορίζονται από τον διοργανωτή και μπορεί να αλλάξουν εάν κριθεί αναγκαίο χωρίς κάποια αξίωση από τον συμμετέχοντα.