Κάθε μήνα πάμε θέατρο... θα έρθετε μαζί μας;

Κάθε μήνα θα σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στα Θέατρα της Αττικής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια βραδινή βόλτα  !

Επιλέγουμε για εσάς μια διαφορετική παράσταση κάθε μήνα, αναλαμβάνουμε την έκδοση των εισιτηρίων και τη μεταφορά σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για την κράτηση της θέσης σας  !

Οι επιβιβάσεις θα γίνονται από το γραφείο μας στον Πειραιά με ώρα αναχώρησης που θα ποικίλει ανάλογα την ώρα έναρξης της κάθε παράστασης ενώ η επιστροφή μετά το πέρας της παράστασης .

Σημειώνουμε ότι θα πρέπει να τηρείται την καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής και  εξόφληση,

η οποία θα ορίζεται ανάλογα με τις οδηγίες του θεατρικού οργανισμού που μας παρέχει τα εισιτήρια.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2017  - ΘΕΑΤΡΟ  ΛΑΜΠΕΤΗ

" ΒΑΦ'ΤΑ  ΜΑΥΡΑ "  των  Ρέππα - Παπαθανασίου

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (Νικολέττα Βλαβιανού) με τον γιο της (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (Μαρία Φιλίππου) μαζί με την κόρη της (Δήμητρα Στογιάννη) και τον γαμπρό της (Ευθύμης Ζησάκης) μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (Νίκη Λάμη). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρια εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα (Μαίρη Σταυρακέλλη), ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ένας αστυφύλακας (Σπύρος Κυριάκος).

 

Ξεκαρδιστική κωμωδία λοιπόν με… ένα φέρετρο.

Παίζουν οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης,Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη,

Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου

vaftaMavra

 

Μόνο 20 € (ζώνη Α-πλατεία)

Ώρα έναρξης παράστασης  9.00 μμ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται:

η μεταφορά, το εισιτήριο της παράστασης, ατομική απόδειξη με ΦΠΑ, συνοδός από το γραφείο μας.