Κάθε μήνα πάμε θέατρο... θα έρθετε μαζί μας;

Κάθε μήνα θα σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στα Θέατρα της Αττικής, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια βραδινή βόλτα  !

Επιλέγουμε για εσάς μια διαφορετική παράσταση κάθε μήνα, αναλαμβάνουμε την έκδοση των εισιτηρίων και τη μεταφορά σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για την κράτηση της θέσης σας  !

Οι επιβιβάσεις θα γίνονται από το γραφείο μας στον Πειραιά με ώρα αναχώρησης που θα ποικίλει ανάλογα την ώρα έναρξης της κάθε παράστασης ενώ η επιστροφή μετά το πέρας της παράστασης .

Σημειώνουμε ότι θα πρέπει να τηρείται την καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής και  εξόφληση,

η οποία θα ορίζεται ανάλογα με τις οδηγίες του θεατρικού οργανισμού που μας παρέχει τα εισιτήρια.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   27   ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2024  -  ΘΕΑΤΡΟ  "ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131"

" ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΖΩΗ " 

Κωμωδία (διάρκεια 90 λεπτά)

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο Πειραιώς 131- τη θεατρική στέγη μεγάλων επιτυχιών τους- για να παρουσιάσουν το καινούριο έργο τους «Για μια Ζωή». Μία κωμωδία καταστάσεων που διαδραματίζεται το 1943 στο Αίγιο.  Μία νέα γυναίκα και δύο νέοι άντρες μοιράζονται μία απίστευτη περιπέτεια ζωής! Και μαζί τους τη μοιράζονται τα πεθερικά και οι φίλοι τους.

Ερμηνεύουν οι: Μ. Αντουλινάκη, Αλ. Αντωνόπουλος, Σ. Γανωτή, Χ. Μαθιουλάκη, Μ. Μιχαλακίδης, Δ. Παππά, Γ. Τσιμιτσέλης.

 GIA MIA ZOI  

Ώρα έναρξης παράστασης  6.00 μμ 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ

Εισιτήρια  & μεταφορά  μόνο 25 € 

Άνεργοι & παιδιά έως 12 ετών  εισιτήριο & μεταφορά  μόνο 20 € 

 Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται:  μεταφορά, εισιτήριο παράστασης, ατομική απόδειξη με ΦΠΑ, συνοδός από το γραφείο μας.