portugal
ΠΑΝΟΡΑΜΑ  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Αναχωρήσεις 2 & 18 Μαϊου

1 & 8 Ιουνίου 2024

8ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean
ΛΙΣΑΒΟΝΑ-ΣΙΝΤΡΑ-ΚΑΣΚΑΙΣ-ΕΣΤΟΡΙΛ-ΚΑΜΠΟΥ ΝΤΑ ΡΟΚΑ-ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΟΜΠΙΝΤΟΣ-
ΜΑΖΑΡΕ-ΜΠΑΤΑΛΙΑ-ΦΑΤΙΜΑ-ΚΟΙΜΠΡΑ-ΜΠΟΥΣΑΚΟ-ΑΒΕΙΡΟ-ΠΟΡΤΟ- ΜΠΡΑΓΑ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Στη συνείδηση των περισσότερων ταξιδιωτών η Πορτογαλία είναι προορισμός καλοκαιρινός. Εμείς την επισκεπτόμαστε και την άνοιξη και απολαμβάνουμε την περιήγηση σε ορισμένα από τα σημαντικότερα παλάτια και κάστρα της και ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας με την πρωτεύουσά της.

barcelona spain

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ η πολύχρωμη πόλη

Αναχωρήσεις 2, 3, 4 Μαϊου (Πάσχα)

15, 22 Μαϊου

& 5, 12, 26 Ιουνίου 2024

5ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean και της Vueling
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΦΙΓΚΕΡΕΣ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΑΛΙ - ΤΖΙΡΟΝΑ

Θέλετε να θαυμάστε τέχνη και αρχιτεκτονική, να γνωρίσετε μια προχωρημένη κουλτούρα, να γευτείτε γαστρονομικούς θησαυρούς; Η Βαρκελώνη είναι πάντα νέα, ωραία και τα έχει όλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη.

Η Βαρκελώνη είναι κατ’ αρχάς μια πόλη που με την πρώτη ματιά σε εντυπωσιάζει με την εκπληκτική ποικιλία που διακρίνει την αρχιτεκτονική της.

LISAVONA
ΛΙΣΑΒΟΝΑ η πριγκίπισσα του Ωκεανού

Αναχωρήσεις  3, 4 Μαϊου (Πάσχα)

8, 23 Μαϊου

& 13, 20 Ιουνίου 2024

4ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean
ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΣΙΝΤΡΑ - ΚΑΣΚΑΙΣ - ΕΣΤΟΡΙΛ - ΦΑΤΙΜΑ - ΟΜΠΙΤΟΥΣ - ΝΑΖΑΡΕ

Η Λισαβόνα ή Λισσαβώνα, παλαιότερα Ολισσιπόνα, είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας. Ίσως η πιο νοσταλγική Ευρωπαϊκή πόλη, χτισμένη στις εκβολές του ποταμού Τάγου. Διαθέτει είκοσι αιώνες ιστορίας αλλά και σύγχρονη ψυχή, συνδυάζοντας την κοσμοπολίτικη ζωντάνια σύγχρονης μεγαλούπολης με μια παλιομοδίτικη αύρα.  

vaskoi
ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ

Μοναδική αναχώρηση 3 Μαϊου (Πάσχα)

5ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean

H Χώρα των Βάσκων είναι ακριβώς αυτό που λένε όσοι είχαν την τύχη να την επισκεφτούν στη Βόρεια Ισπανία. Ένας τόπος ευλογημένος σε ιστορία, πολιτισμό, τοπία, μνημεία, τοπικά προϊόντα, τοπική κουζίνα, ομορφιά, περηφάνια, μουσική και όλα αυτά με θέα την απεραντοσύνη του Ατλαντικού Ωκεανού. Ξεχάστε τα τουριστικά κλισέ και ελάτε  να σας οδηγήσουμε στους δρόμους της.

madriti
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ

Αναχωρήσεις  2 Μαϊου (Πάσχα)

7, 8 Μαϊου &  20 Ιουνίου 2024

5ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean & της Iberica

Μπορεί να μην είναι από τις πόλεις τις οποίες θα ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή, όπως η «αντίζηλός» της Βαρκελώνη, αλλά δεν θα αργήσει να σας κερδίσει όταν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να περιπλανηθείτε στις γειτονιές της, να επισκεφθείτε τα μουσεία της, να θαυμάσετε την ποικιλία των αρχιτεκτονικών ρυθμών της, να αράξετε στα μπαράκια της ή απλώς να λιαστείτε στην Plaza Mayor.

Prague
ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ

Αναχωρήσεις 5, 12, 19 Απριλίου

17, 24, 31  Μαϊου &  7, 14 Ιουνίου 2024

5ήμερο ταξίδι με πτήσεις της Aegean

Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε ανάμεσα στις πιο σημαντικές πόλεις όσον αφορά το εμπόριο. Μια μεσαιωνική πόλη, που δημιουργήθηκε από την ένωση 5 αρχαίων πόλεων. Οι κήποι της & η αρχιτεκτονικής της, η τοποθεσία της πάνω στις πλαγιές & η κουλτούρα της, σίγουρα σε προκαλούν να την επισκεφθείς.