10 λόγοι για να επιλέξετε το Dodoni Travel

 

1. Σεβόμαστε τον ταξιδιώτη, τα όνειρα του και τα χρήματα που θέλει να διαθέσει και με συνέπεια του παρέχουμε αυτό που επιθυμεί.

2. Οι γνώσεις μας στο χώρο του τουρισμού μπορούν να σας διασφαλίσουν κάθε πληροφορία και ενημέρωση για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου.

3. Διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία προσφέρουμε σωστή εξυπηρέτηση και πληροφόρηση μέσα από το φιλικό περιβάλλον του γραφείου μας.

4. Επιλέγουμε και προσφέρουμε πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών και διακοπών με αυστηρή επιλογή υπηρεσιών για την καλύτερη διαμονή και μετακίνηση.

5. Στοχεύουμε να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής - ποιότητας παροχής στηριζόμενοι στην προσωπική μας εμπειρία και πείρα και στις αναπτυγμένες δημόσιες και διεθνείς σχέσεις του γραφείου μας.

6. Αναζητούμε πάντα το καλύτερο και ανακαλύπτουμε νέους τόπους προορισμών με σκοπό την ικανοποίηση του ταξιδιώτη και τη γνωριμία του με ανεξερεύνητα σημεία.

7. Με εξειδικευμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

8. Φροντίζουμε να προβλέπουμε τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας ταξιδιωτών και προγραμματίζουμε τις κατάλληλες αναχωρήσεις και προγράμματα έτσι ώστε να ικανοποιήστε από τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις.

9. Αφουγκραζόμαστε την καθημερινότητα των Ελλήνων και παρέχουμε εκπτωτικά προγράμματα για άνεργους, φοιτητές και άτομα άνω των 65 ετών.

10.Σκοπεύουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας διατηρώντας πάντα υψηλή ποιότητα στις παροχές μας.

 

Ασχοληθήκαμε με το χώρο του τουρισμού

γιατί θέλουμε… να κάνουμε τη διαφορά !